laupäev, 7. juuni 2014

Vihma tegemas

Ilmateade lubas täna terveks päevaks täispäikest ilma ühegi pilveta, tegelikkuses on hommikust peale külm ja pilves olnud ja lõunast hakkas veel ka vihma ladistama. Vihma osas võime meie lapsega vastutuse enda peale võtta, sest meie soovisime seda. :D Me vahel, kui midagi väga tahame, siis harrastame seda koos soovimist - ja kui sageli see on mõjunud. :)

Aed on nüüd küll põhjalikult kastetud, samas tööd pole saanud seal juba paar päeva teha. Üleeile tegime küll ühe korraliku rohimise õhtu, 2 porgandipeenart sai rohitud. Nüüd on veel 1 porgandipeenar jäänud rohida, siis on köögiviljapeenrad kõik laitmatus korras.

Käisime täna lapsega ühel väliüritusel, kus müüdi ka taimi. Käsi sügeles taskus rahakoti järele, et ostaks ka ühe taimepotikesegi, aga mõistus sai ikka võitu. Mul on ju endalgi veel karpide kaupa suvelilli istutamata, oma kohti ootamas. Isegi rododendroneid müüdi, täisõites, aga nimeta ja sildita nagu kõik need taimed seal olid, ega ei kutsunud ikka ostma küll. Parem tellin ikka teada-tuntud veebipoodidest, mugavam ja haiguskindlam.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar