neljapäev, 12. juuni 2014

Tööd ja taimed ootel

Täna saabusid ootamatult hoopis Aiasõbra taimepakid - ootasid ukse ees kui töölt saabusin. Oletasin, et enne tuleb ikka arve meilile koos transpordikuludega, mille nõusolekut ma siis kinnitama peaksin. Aga ei midagi - taimed järsku ukse ees ja arvel postimaks ligi 30,- . . . :O Võimalik, et ma ei lugenud tellimistingimusi hoolikalt läbi, kuid kuidagi loogiline oleks, et enne tuleb ikka tellimuse kinnitus meilile? Taimed nägid küll kõik head ja suured välja, eks need rasked potid selle transpordikulu taevasse ajasidki. Aga no las ta olla - inimesed käivad autoga teises Eesti otsas puukoolides taimejahil ja maksavad sama palju bensiini eest, minule toodi kõik vaevata ukse ette kätte. Järgmine kord olen aga targem ja enam suurt kogust ei telli.

Kuna vihma ladistas terve päeva, siis istutamiseks ei läinud, tõstsin vaid potid aiatee serva oma aega ootama. Hostad pidid kõik teokindlad sordid olema ja selle testimiseks tõstsin nad keldri ette, kus on meil kõige rohkem tigusid. :) Saab siis näha, kas nad tõesti jätavad nad puutumata.
Kahjuks jäid tulemata punane murtudsüda, hosta Thunderbolt, kitsekakar, karulauk ja kanada kuusk Daisy's White. Samas on iga tellimisel saamata jäänud taim ka kergendus - jälle üks mure vähem mõtlemisega, mida kuhu aias paigutada. :D

Homme tuleb hommikupoole veel vähe tööl rabamas käia - asjad vaja kappidesse ära paigutada ja uus ruum vajab ka remonti. Puhkus on küll ukse ees, kuid suuremad remondiasjad tahaks seal enne tehtud saada. Ja kuna pealelõunast lubas ilmateade vihma lõppemist, siis tahaks vähehaaval juba ka uusi taimi istutama hakata. Täna ei teinud aias ju muud kui vaid kaesin roosid üle - ikka veel pole ühtegi lehetäid ega ussi naasnud, tore.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar