kolmapäev, 21. mai 2014

Padukad - aedniku sundpuhkus

Viimaste päevade padukad on olnud sellised, et peenarde ja vagude vahel on lausa kanalid. Aednik on seega tuppa sundpuhkusele saadetud, oma aeda saab vaid läbi akna kaeda ega oska toas midagi peale hakata. :D Mitte et seal midagi teha poleks, kaugel sellest. Kogu selle istutusperioodi vältel pole toad näiteks ammu tolmuimejat näinud. Ja lapse kampsuni varrukast on vaja viimased 10cm lõpetada. Aga mis teha, first things first. Tolm pole elusolend nagu taimed, ja kampsuni jaoks ongi hetkel liiga palav.

Puhtalt toas istumist pole muidugi olnud, sest padukad on tulnud õhtupoole. Eile saabus näiteks kauaoodatud pakk Repsust ja kõik taimed sai just enne vihmavalingu algust ära istutatud. Kui siis kallama hakkas, tilluksed helmikpöörised jäid puha vee alla - loodan, et see neid ei hukuta . . . ma pole kunagi helmikpööriseid kasvatanud ja olen väga põnevil, missugust õite- ja lehevärvi nad näitama hakkavad.

Homseks lubas õnneks täispäikselist päeva ja tööle on mul vaja minna hommikul vaid üheks tunniks. Koju tulles saab õitsva õunapuu all rahus kohvi nautida - mu lemmik suvine tegevus. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar