reede, 27. märts 2015

Esimesed pikeerimised tehtud

Tänane kaunis puhkepäeva hommik oli ideaalne aeg kaua edasi lükatud pikeerimistöö ette võtmiseks. Taimi oli nii palju, et vaatasin juba, ega ma ise oma toast välja pea kolima. Välja päris ei kolinud, küll aga tõmbusin oma arvutiga toanurka väikese laua peale, loovutades taimelastele oma suure kirjutuslaua, mis läks akna alla. Et siis nagu isetu ema - ohverdab oma mugavused laste heaolu nimel. :P Pikeeritud said esimestena 132 sarvkannikest, 66 peent iluürti ja 8 balsamiini. Ülejäänud taimebeebid on veel väikesed. Peale 30t taime kiskus juba selg krampi ja kui töö oli lõpetatud, ei paindunud teine enam ühtegi kanti. Kuidas inimesed aiandites päevast päeva sellist tööd teevad??
Lõpetuseks külvasin veel lehtertappu ja tukalille. Tomatid oleks ka tahtnud ära pikeerida, kuid avastasin, et ma polnudki sel talvel poest kotitäit tomatiturvast kelgu peal koju vedanud. See töö jääb siis homse peale.
Homme lubab ilmajaam +8C - tahaks juba labida maasse lüüa ja hakata uusi lillepeenraid kaevama. Kui just sadu mu reipad plaanid ära ei nulli. Õhtul sai juba esimene vihm ämbrisse püütud.

1 kommentaar:

  1. Praeguse aja suured tegevused ongi külvamised ja pikeerimised. Meie maal on kaevamiseks küll veel vara, muld on nii toores kui olla saab.

    VastaKustuta