laupäev, 1. august 2015

Kui aednik piisavalt päikest ei saa

. . . siis läheb imelikuks kätte ära. Või hakkab kõrvaliste asjadega tegelema, näiteks kuduma, kolmandat kampsunit. Ning uusi taimi internetist otsima, neid, mida kohe mitte kusagilt (normaalse raha eest) kätte ei saa. Mõni päev on selline, et ärkad üles ja tunned, et kõik - ilma piimjaõielise kellukata enam mingit elu ei ole ning lähed ja tellid ta omale eBay'st 11,- eest (koos saatekuluga) ära.
Täna päike särab ja sellised eksistentsiaalsed teemad enam päevakorral ei ole. Saab tegelda normaalsete asjadega nagu näpistada kasvuhoones tomativõsusid või vaadata umbrohus köögiviljapeenraid ja kujutada ette end neid rohimas. Siis vaatad taevasse, näed seal potisinise ja tumelilla paletti ning mõistad, et täna vist ka pääseb rohimisest. Parem teha hoopis mõned klõpsud paarist uuest avanenud burboonroosist, et siis taas vihma eest tuppa silgata:

Boule de Neige

Mme Ernest Calvat

Oh, veel üks uustulija on lahti - päevaliilia Baby Talk:



6 kommentaari:

  1. Väga ilusad killud. roosid ja muud tegemised ka. Ja kudumine on ju väga mõnus! Oh, ja sul saabki olema see kelluke! Ps. muide mõtlesin ka ükspäev talle :), aga mina ei ole tellinud.

    VastaKustuta
  2. Umbes nii need viimased päevad elu käibki, sisse-välja, sisse-välja, sisse....:D Aga tore on ja ilus on.

    VastaKustuta
  3. Oeh ja tellisidki ära. Ma lubasin kevadel piimjaõieliste seemikuid vaadata, aga need olid kahjuks hoolsalt ära rohitud ja siis panin pistikud kasvama - ma muidugi ei tea, kas sealt asja üldse saab...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul oli muidugi meeles see Su seemikute asi ja kui pistikutest keegi kasvama läheb, siis oleksin ikka väga huvitatud - seda kena lille tahaks ju lõpuks suurt puhmikut kusagile lokkama. :)

      Kustuta
  4. :) jah, jutt täiesti õige: kujutad ette ja raiskad raha

    VastaKustuta