reede, 11. märts 2016

Sädeluse kütkes

Kuniks aknalaudadel käib mul reibas idanemine (kõik külvid on üleval peale Miisusaba), uitab minu vaim hoopis helmemaailmas.
Pandora stiil ei olnud minus varem mingeid erilisi emotsioone esile kutsunud. Kuniks nägin ühes ajakirjas reklaami - ühe amuleti hind algab kõigest 29,- eurost. See "kõigest" on minu puhul varemgi liikuma panevaks jõuks osutunud midagi ise tegema hakata. Hakkasingi siis uurima, mida sellises stiilis  käevõru tehes üldse teadma peaks. 

Kõigepealt on vaja spetsiaalse kinnitusega käeketti. Sellel on kaks nö stopperit, mis jagavad käevõru kolmeks osaks ning kuhu saab kinnitada klipsid, et helmed edasi-tagasi sõitma ei hakkaks:


Keti otsa saab siis hakata ajama helmeid ja amulette, ikka vastavalt oma maitsele. Ja turvakett on ka oluline - et käevõru avades helmed välja ei sõidaks.

Eesti helmepoodides on Pandora stiilis helmeste ja amulettide valik väga kesine, samuti pole leida neid spets kinnitusega kette. Tuli seega pilgud Hiina poole pöörata. Aliexpressis on Pandora stiilis vidinate valik röögatu ning hinnad algavad (seekord jutumärkideta) kõigest 0,29 eurosendist.

Tellisin siis pihutäie mind kõnetavaid vidinaid ära ning nüüd nad mul siin saabuvad riburadapidi. Pea iga päev on mõni tilluke ümbrik postkastis olnud. Täna võisin juba kaks käevõru täis laduda, kuigi neid kulinaid on veelgi tulemas.






Täna saabus ka mu sätendav lõng, millest mõtlesin kududa randmesoojendajad. Mul on mingi seletamatu sinise-hõbedase kombinatsiooni kiiks viimasel ajal, ja värvitooni nimetus "Moondust" ei jätnud ka külmaks. :)


5 kommentaari:

  1. Igati tore kui päriskevadeni tegevust jätkub. Sinise ja hõbeda kombinatsioon on ju ometi ilus ka, et selle kütkeis olla. Toredad käevõrud ja pealegi just need, mida ise tahad :)

    VastaKustuta
  2. Väga efektsed sädelused. Üle sinise-hõbeda kombinatsiooni eriti palju midagi väga ilusat polegi :D Kust Sa lõnga tellisid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lõnga tellisin siit: http://www.ebay.co.uk/itm/351601154401?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=620603067267&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Kustuta
  3. Virgad käed ja virge vaim - tulemus räägib ise enda eest!

    VastaKustuta
  4. Tublidus ei tule tööta, osavus ei hooleta:) kaunis tulemus!

    VastaKustuta