kolmapäev, 23. märts 2016

Printsi ootel

Kevad, oh, kevad - keda kõik ootavad kui printsi valgel hobusel (Rahmeldaja väljend), kellest kõik unistavad ja õhkavad ta järele, kes aga nii raskesti kättesaadavat mängib. Kuuldused ta voorustest kui ka heitlikest eluviisidest on kõigil keeltel. Kord ilmutab ta end, kui sa ta tulekuks veel valmiski pole, ulatades kimbu lumikellukesi, pannes su südame põksuma. Siis jälle kappab minema, paks lumevaip taga, endast jälgegi jätmata. Kuuled, kuis teda siin-seal nähtud olla, võtmata aga vaevaks läbi astuda. Tõotad, et ei usu enam ta tühje lubadusi, jooksku aga sarvi maha, kuniks . . . Kuniks ühel päeval leiad ta end ootamas, olles kaunistanud su õue kaunimate kevadlilledega, ning sealsamas andestad  talle kõik ta iseloomu puudujäägid. Ta on tulnud, et jääda.

Kuna tundub, et printsi annab veel kaua oodata, iga päev oma 7-9C miinuskraadi . . . Lasin seega varrastel edasi käia ning kudusin lapsele uued sokid:

8 kommentaari:

  1. Kui teised ahhetavad peenemate kudumite üle, siis mina imetlen hoopis sokikudujaid. Ma lihtsalt ei suuda sokke kududa, või kui ühe koon, siis teist enam ei viitsi :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahte sokki tuleb üheaegselt kududa! Ei hiljem endam mäleta, mitu silmust ninale või kannale jätsid ...

      Kustuta
  2. Ühinen sokikudujate imetlemise klubiga! Imetlen ja ise ei koo. Tõesti ilusad.

    VastaKustuta
  3. Jah, ka mina arvan, et sokikudujad on üks vägev tõug :D Ilusad ja mida muud seda kergemeelset printsi oodates teha kui näpukestel aga käia lasta :D

    VastaKustuta
  4. Nii armas ootamise lugu :) Sokid ka!

    VastaKustuta
  5. Jah, sel ootuse ajal polegi muud teha, kui ilusaid sokke kududa:)

    VastaKustuta
  6. Nii ilus jutt, sokkidest rääkimata

    VastaKustuta
  7. Nii ilus printsimuinasjutt. Ja sokid (ja kõik need eelmised käsitööd ka - mul pole ammu olnud üldse blogide lugemiseks mahti)! Oled lausa supertalent!

    VastaKustuta