kolmapäev, 24. veebruar 2016

Aastapäeva külve ja mütse


Kuni president telekas pikka juttu ajas, külvasin mina uusi seemneid - suutera, miisusaba, lobeelia, sitsililled, peen iluürt ja kaksikkannus said mulda. Eelmistest külvidest on üleval basiilik, lillhernes ja suhkruhernes. Viimane on ikka nii hea nosimismaterjal - suve lõhn ja maitse . . . seda võiks kohe terve aknalaua pikkune peenar toas kasvada. :)

Lõngavarud ei ole mul sel talvel üldse vähenenud. Kui välja arvata üks müts, mille sügisel lapsele kudusin  ja alles nüüd üles pildistasin:



Kui mulle aga nädalalõpul üks kauaotsitud muster juhuslikult ette jäi, pidin jalamaid uue mütsi valmis tegema. Mõnus oli jälle lõnga näpu vahel tunda!

Tegelikult on mul tekkinud hull idee midagi kuldset või hõbedast kududa - midagi õhkõrna.  Alati kui Karoliine Hõbelõnga näen, mõtlen, et kui selle lõnga ta käest kätte saaks . . . !

3 kommentaari:

  1. Uus müts tõi kohe jänksid meelde, sabatutiga :D meisterlikud mõlemad

    VastaKustuta
  2. Kudumine on mõnus vaheldus väsinud vaimu turgutamiseks. Aga seda kulda-karda peaks Karnaluks müüma küll, saad unistuse täidetud.

    VastaKustuta
  3. Toredad tegemised. Armas sinine värv mütsil. Ja mõnus, külvamised ka, endal veel ootel. Ja tahaks ka kududa, aga ei "tohi" selleks praegu aega võtta, pean õppima.

    VastaKustuta