kolmapäev, 12. juuli 2017

Märg on see eluke meil siin . . .

. . . ladistab taas juba teist päeva ning hommikul kuue paiku äratas mind äike. Aga sellised päevad olla ju kõik vaid aedniku hüvanguks. Nagu need ütlused käivad . . .
"Jumal lõi vihmapäevad,
et aednikud saaksid kodutööd tehtud"
. . . sest muul juhul on . . .
"Aedlemine alati,
kodutööd kuidas kunagi"
Ja mitte ainult kodutööd - järjekordne kostüümitegu lapsele on hoos. Täna saabusid selle tarbeks ka Spoonflower'ist tellitud kangad - nii põnev!

Tegin ka oma öölillede idee teoks, tellisin Chiltern Seeds'ist seemned ära - valged ja lillad. Veel ühte aastat tagaaias juunis rohelisi peenraid vaadata ma lihtsalt ei suudaks. Mõned habenelgid panin ka korvi, ammune unistus. Ja pöörismuraia seemned - tubaseks kasvatamiseks (ja kannatlikkuse proovikiviks). Kui nad isegi idanevad, siis karta on, et õiteni läheb terve igavik . . .  aga kusagilt mujalt ma teda ju kätte ei saa!

Lõpetuseks veel üks mu tubli tubane õitseja - Tii käest pärit punahuul ilmselgelt naudib oma muusikalist elu klaverinurgal:
Punahuul

3 kommentaari:

  1. Ma olin ka vihmapäevadega ülimalt rahul, sai nii paberimajanduse kui kodutöödega järje peale. Täna sirab taevas päike ja ees ootab mõnus aiapäev.

    VastaKustuta
  2. Vihmapäevad on vahelduseks päris toredad, vähemalt sooja toidu saab valmis :D

    VastaKustuta