neljapäev, 13. aprill 2017

Valged lihavõtted

Täna oli väljas nii ilus ilm, et tegin väikese tiiru fotokaga, lootuses mõned õitsejad pildile saada. Millegipärast õitsesid aga ainult krookused ja needki mitte kõik. Mälu vist mängib trikke - ma nagu mäletaks päev tagasi nägevat seal ka lumeroose, lumi- ja märtsikellukesi, sillasid,  kirgaslilli . . .
Krookus Pickwick
Krookus Mammoth
Peaks vist mingid kõrgemate kaeltega varakevadised õitsejad aeda leidma?
Eh, näe, ikka on midagi kõrgemat ka - jasmiin valendab. :)


On muidugi küsitav, kas selline kevadeilu rohkus on ikka vajalik, aga . . .  ei antud meile valgeid jõule, saime vähemalt valged lihavõtted. :P

Ilu on saanud viimasel ajal mujalgi imetlemas käia. "Kaunitari ja koletist" käisime lapsega Rakvere kinos lausa kolmel korral vaatamas ja oleks veelgi läinud, kuid otsa sai. Kahju! Lapse meelest oli koletis see kõikse ilusam, minu maitsele passis jälle rohkem prints (Dan Stevens - "Downton Abbey" Matthew :D). Kelle nägemiseks tuli küll filmi lõpuni oodata, kuid terve film oli algusest lõpuni nauditav. 
Ja esimest korda filmi 3D prillidega vaadata on võrreldav umbes esmakordse lennukisõiduga. Igal juhul kogu see positiivne kriitika ei ole selle filmi puhul kuskilt otsast liialdatud. Nüüd jääb üle vaid DVD ilmumist oodata, sest me kumbki ei saanud veel kaugeltki isu täis.


4 kommentaari:

  1. Meil tuiskas hommikul mingit lörtsi, aga maha jõudes sulas see õnneks kohe ära. Nii et väga hull ei olnud.

    VastaKustuta
  2. Mingi lumekirme on maas, aga päike juba tõuseb. -2,6 pole ka väga hull, elab üle.

    VastaKustuta
  3. Eestimaa aprill naljatab. Meil ka aed valges rüüs

    VastaKustuta
  4. Meilgi maa kergelt valge ja sajab lausa laia "jõulu"lund,mis maapinnale jõudes sulab.

    VastaKustuta